Holdtilmelding

20987477

info@elstudio.dk

Holdtilmelding

Se under børnehold, dansehold og pardansehold for tilmelding 

For et fuldt overblik over alle hold på en gang, se vores holdskema

Dans hos os...Vi har nogle af Københavns billigste danseskole priser og super dygtige instruktører

Vi tilbyder et væld af danse bl.a. Salsa, Bachata, Kizomba, Tango, Vild med Dans, Standard/Latin, Samba, Rumba, Afro, Dancehall, Ragga, Twerk, Reggaetón, LatinMix, DanceMix, Burlesque, Jazz og Moderne Ballet, Danseteknik, Disco, Streetdance, House, Funk, Hip Hop, Breakdance, Mavedans, Bollywood og MGP-dans, MTV-dans, Breakdance og Rytmisk dans for børn mm..

Lær at danse eller bliv bedre, hvis du kan i forvejen. Hos os er det danseglæde, der er i centrum. Vi har faste ugehold for børn, teen, unge og voksne. Vi har hold for alle niveauer også helt begynder. Når der står niveau: alle i programmet er det blandet niveau for alle. Du kommer bare i det tøj og i de sko, du har lyst til. Stemningen på skolen er meget afslappet og alle er velkomne, man kan både være en del af fællesskabet eller udelukkende kun tage del i dansen. 

Der er løbende holdtilmelding på alle hold, og man betaler kun for de uger, der er tilbage på holdet. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Man kan altid følge med på holdet, også selvom man ikke har været med fra starten.

Ud fra start- og slutdatoerne i programmet, kan du se hvor mange uger, der er igen på holdet, samt prisen. Hold også øje med vores eventkalender på forsiden. Vi har mange workshops, så den bliver opdateret løbende.

Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke står i programmet, så skriv endelig til os. Det er også muligt at få privattimer alene eller i par, samt privat gruppeundervisning. 

Prøv vores pardansehold - Salsa, Bachata eller Vild med Dans, også selvom du ikke har en dansepartner

Hos os behøver man ikke at have sin egen dansepartner for at tilmelde sig pardansehold. Fordeling af køn plejer at gå op, og kommer man ikke i par, skifter man dansepartner mange gange, så man får danset med en masse hver gang. Kommer man i par, danser man sammen under hele forløbet. Alle over 18 år kan deltage på vores pardansehold. Der kommer både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.

Sådan tilmelder du dig

For at du kan tilmelde dig et hold, skal du have en profil/medlemskab her på siden og du skal være logget ind med den profil for at tilmelde. Den måde du opretter, er ved at klikke ud for et hold for tilmelding, medlemsskabs gebyret er automatisk lagt oven i holdets pris. Det kun en gang om året man betaler dette gebyr og det følger kalenderåret.

Opret en profil med medlemmets:

 • Navn
 • Fødselsdag (skal være korrekt)
 • Adresse
 • Email-adresse
 • Mobilnummer
Hvis det er et barn man tilmelder, skal det være barnets navn og fødselsdato der står på.

Efter oprettelse er du automatisk logget ind med din nye profil. Du modtager så en mail med login og password til den email-adresse, der er angivet.

Da vi ikke har abonnement, er man ikke automatisk tilmeldt holdet til næste periodestart. Her skal man selv huske at fortage ny tilmelding, for at kunne fortsætte på holdet.
 
Prøvetimer køber du her
 

Opnå rabat ved tilmelding af flere hold

 • Ved tilmelding til 2 og 3 hold gives der rabat, hvis du tilmelder dig en periode af 5, 6, 7 eller 8 uger
 • Ved tilmelding til flere hold: Når du har betalt en af delene, skal du sende os en mail med hvilke andre hold du ønsker, så sætter vi dig på deltagerlisten.
 • Der er også rabat til ubegrænset træning, hvor man kan tilmelde sig 5, 6, 7 eller 8 uger ad gangen.
 • Dans gratis hos os. Er i en gruppe på 5 som tilmelder sig sammen og aldrig har gået hos os før, får den ene af jer penge retur for selve holdet, hvis i skriver en mail med jeres navne. Tilbuddet gælder også, hvis det er en tidligere elev, som har 4 nye venner med og alle tilmelder sig samme hold. Der skal min. være 5 uger tilbage på holdet før dette tilbud er gældende.

Medlemskontingent

Da vi er en forening, skal alle, som går fast til dans på et ugehold hos os, betale et lille årligt medlemskontingent.

Dette kontingent følger kalenderåret og ligger i 2017 på 200 kr. hvis man opretter medlemskab inden sommerferien, og indmelder man sig efter sommerferien, betaler man kun 100 kr.

Man skal selv oprette nyt medlemskab, efter årets udløb, hvis man ønsker at fortsætte året efter.

For medlemskabet får du:
 • Et nyhedsbrev fra os ca. hver 14. dag med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen.
 • Fri entré med 3 ledsagere til vores sommerafslutning og juleafslutning.
 • Som nyt medlem får du en flot T-shirt med skolens logo, som bliver udleveret ved et af vores årlige afslutnings events.
 • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.

Sprog

Dansehold og pardansehold foregår for det meste på dansk. Hvis der er internationale deltagere, foregår undervisningen på engelsk.

Alle børnehold foregår på dansk.

Undervisningslokaler 

Da vi har mange hold, foregår de i danselokaler på Nørrebro (lokalerne ligger meget tæt på hinanden), samt i City og på Christianshavn (Holmen):

Dansesalen i Blågårdsgade 37 stuen ud til gaden, 2200 Kbh. N

Dansesalen i Korsgadehallen, Korsgade 29, 2200 Kbh. N

Dansesalen i Støberiet, Blågårds Plads 5, 3. sal, 2200 Kbh. N

Dansesalen på Kapelvej 44 (ligger ude i gården, bag om forhuset), 2200 Kbh. N

Danselokalerne på 1. og 2. sal på Kapelvej 44, 2200 Kbh. N 

Pigesalen på Nørrebro Park Skole, Jagtvej 34, 2200 Kbh. N

Dansesalen/Multisalen i Hal C (Arsenaløen, Holmen), Arsenalvej 6, 1436 Kbh. K 

Dansesalen/Multisalen på Den Classenske Legatskole, Vester Voldgade 98, 1552 Kbh. V