Holdtilmelding

20987477

info@elstudio.dk

Holdtilmelding

Få 100 kr rabat, hvis du tilmelder dig samme hold i både D- og E-perioden inden 1. september

Du får refunderet beløbet på dit kort d. 1. september 2017. Gælder alle hold i E-perioden. Du kan stadig også få ekstra rabat, hvis du tilmelder dig flere forskellige hold her.

Vores nye hold i D perioden starter op efter sommerferien i uge 34, 35 og 36. Vi har også nye holdstart i E perioden i uge 44. 

Se under børnehold, dansehold og pardansehold for tilmelding 

For et fuldt overblik over alle hold på en gang, se vores holdskema

Dans hos os...Vi har nogle af Københavns billigste danseskole priser og super dygtige instruktører

Vi tilbyder et væld af danse bl.a. Salsa, Bachata,  Vild med Dans, Standard/Latin, Samba, Lady StyleRumba, Afro, Dancehall,  Twerk, Reggaetón,  DanceMix, Burlesque, Jazz og Moderne BalletStreetdance, Hip HopMavedans, Bollywood og MGP-dans, MTV-dans, Breakdance og Rytmisk dans for børn mm..

Lær at danse eller bliv bedre, hvis du kan i forvejen. Hos os er det danseglæde, der er i centrum. Vi har faste ugehold for børn, teen, unge og voksne. Vi har hold for alle niveauer også helt begynder. Når der står niveau: alle i programmet er det blandet niveau for alle. Du kommer bare i det tøj og i de sko, du har lyst til. Stemningen på skolen er meget afslappet og alle er velkomne, man kan både være en del af fællesskabet eller udelukkende kun tage del i dansen. 

Der er løbende holdtilmelding på alle hold, og man betaler kun for de uger, der er tilbage på holdet. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Man kan altid følge med på holdet, også selvom man ikke har været med fra starten.

Ud fra start- og slutdatoerne i programmet, kan du se hvor mange uger, der er igen på holdet, samt prisen. Hold også øje med vores eventkalender på forsiden. Vi har mange workshops, så den bliver opdateret løbende.

Har du ønsker i forhold til hold og tider, som ikke står i programmet, så skriv endelig til os. Det er også muligt at få privattimer alene eller i par, samt privat gruppeundervisning. 

Prøv vores pardansehold - Salsa, Bachata eller Vild med Dans Hos os behøver man ikke at have sin egen dansepartner for at tilmelde sig pardansehold. Fordeling af køn plejer at gå op, og kommer man ikke i par, skifter man dansepartner mange gange, så man får danset med en masse hver gang. Kommer man i par, danser man sammen under hele forløbet. Alle over 18 år kan deltage på vores pardansehold. Der kommer både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.

Sådan tilmelder du dig

For at du kan tilmelde dig et hold, skal du have en profil/medlemskab her på siden og du skal være logget ind med den profil for at tilmelde. Den måde du opretter, er ved at klikke ud for et hold for tilmelding, medlemsskabs gebyret er automatisk lagt oven i holdets pris. Det kun en gang om året man betaler dette gebyr og det følger kalenderåret. Det koster 200 kr hvis man tilmelder sig inden 1 juni og efter koster det 100 kr.

Opret en profil med medlemmets:

  • Navn
  • Fødselsdag (skal være korrekt)
  • Adresse
  • Email-adresse
  • Mobilnummer
Hvis det er et barn man tilmelder, skal det være barnets navn og fødselsdato der står på.

Efter oprettelse er du automatisk logget ind med din nye profil. Du modtager så en mail med login og password til den email-adresse, der er angivet.

Da vi ikke har abonnement, er man ikke automatisk tilmeldt holdet til næste periodestart. Her skal man selv huske at fortage ny tilmelding, for at kunne fortsætte på holdet.
 
Prøvetimer køber du her
 

Opnå rabat eller gratis undervisning

  • Ved tilmelding til flere hold gives der rabat, hvis du tilmelder dig en periode af 5, 6, 7 eller 8 uger. Du kan også tilmelde dig ubegrænset træningNår du har betalt, skal du sende os en mail med hvilke hold du ønsker, så sætter vi dig manuelt på deltagerlisten.
  • Dans gratis hos os. Er i en gruppe på 5 som tilmelder sig sammen og aldrig har gået hos os før, får den ene af jer penge retur for selve holdet, hvis i skriver en mail med jeres navne. Tilbuddet gælder også, hvis det er en tidligere elev, som har 4 nye venner med og alle tilmelder sig samme hold. Der skal min. være 5 uger tilbage på holdet før dette tilbud er gældende.

Gavekort

Vil du give et hold i gave til en du kender, skal du bare tilmelde dig holdet/holdene i dit navn. Når vedkommende vil bruge sit gavekort, skal vedkommende sende os en email. Så går vi ind og retter oplysningerne i profilen, så de matcher med personens.

 

Sprog

Dansehold og pardansehold foregår for det meste på dansk. Hvis der er internationale deltagere, foregår undervisningen på engelsk.

Alle børnehold foregår på dansk.

Undervisningslokaler 

Da vi har mange hold, foregår de i danselokaler på Nørrebro (lokalerne ligger meget tæt på hinanden), samt i City og på Christianshavn (Holmen):

Dansesalen i Blågårdsgade 37 stuen ud til gaden, 2200 Kbh. N

Dansesalen i Korsgadehallen, Korsgade 29, 2200 Kbh. N

Dansesalen i Støberiet, Blågårds Plads 5, 3. sal, 2200 Kbh. N

Dansesalen på Kapelvej 44 (ligger ude i gården, bag om forhuset), 2200 Kbh. N

Danselokalerne på 1. og 2. sal på Kapelvej 44, 2200 Kbh. N 

Pigesalen på Nørrebro Park Skole, Jagtvej 34, 2200 Kbh. N

Dansesalen/Multisalen i Hal C (Arsenaløen, Holmen), Arsenalvej 6, 1436 Kbh. K 

Dansesalen/Multisalen på Den Classenske Legatskole, Vester Voldgade 98, 1552 Kbh. V

 Dansesalen på Vibenshus Skole, Kertemindegade 10, 2100 Kbh. Ø

 Dansesalen i Frederiksberg Svømmehal, Helgesvej 29, 2. sal, 2000 Frederiksberg

 Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1. sal, Helgasalen, 1758 København V