Medlemsfordele

Medlemsfordele

 

Som medlem hos ElStudio får du:
  • 20 % rabat på alle workshops 
  • 20 % rabat på alle privattimer 
  • Fri entré med 3 ledsagere til vores sommerafslutning og juleafslutning for børn.
  • Fri entré, hvis man optræder som voksen til afslutningsevent (alle ledsagere betaler indgang). 
  • Som nyt medlem får du en flot T-shirt med skolens logo, som bliver udleveret ved årets juleafslutning.
  • Et nyhedsbrev fra os ca. hver 14. dag med info om alle de spændende aktiviteter vi har på og udenfor skolen.
  • Et dejligt fællesskab for alle, med super danseundervisning ved vores skønne instruktører.
Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort. 

Tilmeld dig her: børn/teensdansehold og salsa, bachata og vild med dans 

Vi har løbende holdtilmelding på alle dansehold, og man betaler kun for de uger, der er tilbage på holdet. Du bestemmer selv, hvornår du vil starte. Man kan altid følge med på holdet, også selvom man ikke har været med fra starten. 

Man skal være mindst 14 år for at deltage på alle dansehold, som ikke er børne/teens hold.

Alle over 18 år kan deltage på vores Salsa, Bachata, Vild med Dans hold. Disse hold er for både singler og par. Kommer man som par danser man sammen hele tiden, er man single skifter man dansepartner mange gange, så man får danset med en masse hver gang. Hos os behøver man ikke at have sin egen dansepartner for at tilmelde sig pardansehold. Fordeling af køn plejer at gå op. Der kommer både unge og ældre på disse hold. Husk bløde sko og let siddende tøj.
 

Giv et gavekort til dans! Læs mere her

Prøve/drop in timer køber du her (prøve/drop in timer kan ikke refunderes eller byttes)
Læs mere om instruktører. Lær mere om stilarterne. 
Hold også øje med vores eventkalender på forsiden. Vi har mange workshops, så den bliver opdateret løbende.
 

Medlemskontingent 2018 

 
Da vi er en forening, skal alle, som går fast til dans på et ugehold hos os, betale et lille årligt medlemskontingent.

Dette kontingent følger kalenderåret og ligger i 2018 på kun 100 kr. Dette er uanset, hvornår på året du tilmelder dig.

(Medlemskabet bliver automatisk lagt oven i holdets/holdenes pris, når du tilmelder dig første gang. Medlemskabet gælder til slutningen af året, og udløber af sig selv automatisk, hvis du ikke gentilmelder dig i 2019.)

Er du under 25 år og ønsker hjælp til at betale dette medlemskontingent, så læs mere her
 

Om vores danseskole

Hos ElStudio er vi VILDE med vores medlemmer. Vi har hold for alle niveauer. Vi praler ikke med lækre fancy lokaler. Til gengæld så har vi nogle af Københavns billigste danseskole priser og byens/Danmarks bedste instruktører, inden for de forskellige stilarter, som alle brænder for dans og formår at videregive sin kunnen gennem seriøs og inspirerende danseundervisning.
Der er en fantastisk afslappet stemning på vores hold, hvor du kan få lov til at være DIG, og har mulighed for udvikling i dit eget tempo. Du kommer bare i det tøj og i de sko, du har lyst til. Du kan selv bestemme, om du vil tilmelde dig ét eller flere hold om ugen. Vi har mange forskellige stilarter at vælge i mellem:
Vi opfordrer altid til, at man kan gå flere gange om ugen, hvis man gerne vil have mest muligt ud af træningen, da det giver større succes og motivation.

Sprog

Dansehold og pardansehold foregår for det meste på dansk. Hvis der er internationale deltagere, foregår undervisningen på engelsk.

Alle børnehold foregår på dansk.

Feriedatoer
 
Danseskolen holder kun ferielukket på vores faste hold, i disse perioder har skolens kontor åbent. Vi holder også lukket på Store Bededag, 1. maj, Kristi Himmelfartsdag, 2. pinsedag, samt Grundlovsdag. De faste dansehold holder ferie i følgende datoer:
 
Vinterferie: 12. februar - 18. februar 2018

Påskeferie: 27. marts - 2. april 2018

Sommerferie: 18. juni - 26. august på voksen periodehold (Se sommerprogram her.) / 18. juni - 12. august på børnehold

Efterårsferie: 15. oktober - 21. oktober 2018 (vi holder kun efterårsferie på børnehold)

Juleferie: 22. december 2018 - 2. januar 2019
 
 
Abonnementsbetaling på børnehold 
 
Tilmelder du dig midt i måneden efter d. 15. bliver der automatisk fratrukket 50% af beløbet, så du kun betaler halv pris for den måned. I januar, juni, august og december, betaler du kun for en halv måned, da vi kun har 14 dages undervisning. I juli betaler man ikke noget, der har vi helt lukket. (På voksenholdene har vi rate/periodebetaling). Det årlige medlemskontingent på 100 kr. bliver lagt oven i prisen, første gang man tilmelder sig et hold.  
 

Holdskift

I tilfælde af, at et hold ikke kommer at stå, kan man ikke få refunderet for holdet. Men du kan skifte til et andet hold.

Man kan godt skifte hold midt i en periode, hvis der er lige så mange uger tilbage, som du har betalt for. Så skriver du bare en mail til info@elstudio.dk.
 

Sygdom

I tilfælde af sygdom er det desværre ikke muligt at få refunderet sit medlemskab eller holdtilmelding. Dette gælder også for prøvetimer. 

Udmeldelse

 
På voksenhold (periodebetaling)

Hvis man ikke ønsker at fortsætte hos ElStudio, skal man blot undlade at forny sit medlemskab/holdtilmelding. Medlemskabet udløber automatisk d. 31. december 2018, så du til hver en tid kan gå ind og gentilmelde dig holdet.

På børnehold (abonnement) 
 
Du kan til enhver tid opsige dit abonnement, med det gældende opsigelsesvarsel. Tilmeldingen på holdet ophører ved udløbet af opsigelsesmåneden plus én måned. Ved opsigelse af din tilmelding skal du sende en mail og oplyse: Fornavn og Efternavn på dit barn. Når du får en mail retur fra os, er opsigelsesvarsel gældende.
Selve medlemskabet udløber af sig selv automatisk d. 31. december 2018 (ligesom på voksenholdene), så du til hver en tid kan gå ind og gentilmelde dig holdet.