Underholdning

Underholdning

Danse underholdning - Musik underholdning - Firma, kulturelle, skole og private eventsCphDans ved ElStudio tager ud og optræder og underholder til firma-, kulturelle, skole- og private arrangementer, her afsluttes ofte med en workshop, der inddrager publikum i dansen.

Se en masse video klip af både danseundervisning, shows og musik grupper under galleri.

Workshops af kortere eller længere varighed med afrikansk dans, indisk bollywood, orientalsk mavedans, latinamerikansk dans, hiphop og dancehall.

Workshops med afsluttende forestilling, hvor publikum inddraget.

Samarbejde om emner i skolernes årsplan og undervisning.

Optræden med CphDans ved ElStudio

Optræden er et kort eller længer danseshow med et unikt, sprudlende og livsbekræftende mix af: latinamerikansk dans , indisk bollywood, afrikansk dans og orientalsk dans. Efter et flot og fantastisk danseshow, opfordres alle til at komme ud på dansegulvet og danse sammen med vores danser. 
Vi tilbyder også: Salsa, Bachata, Tango, Samba, Afro, Reggaeton, Dancehall, Twerk, Hip Hop, Disko, Breakdance, Burlesque, Mavedans, Bollywood og meget mere.

Danseshows, danseundervisning, DJs og live musik.

Vi har et hav af danseshows inden for ovennævnte stilarter og tilpasser gerne længden af showet, samt antal af dansere efter Jeres ønsker.

Vi leverer til både skoler, firmaer og private, til så vel store som små fester, samt events.

Alle vores bands kan bookes med eller uden dansere. Danserne kan også bookes alene, hvor de laver et lille danseshow, efterfulgt af danseundervisning. Vi har mange DJ's inden for alle genrer.

Det er også muligt at komme til os og få undervisning.

Skriv eller ring til os, så finder vi en pris til jer.

Tlf.: +4520987477

E-mail: info@elstudio.dk