Danse Camp Sommer

Salsa Sommer Camp 2018 på Idrætshøjskolen Bosei

Det er 12. gang vi afholder Salsa Sommer Camp! Er du til Salsa og cubanske rytmer, så er det her, det sker! Kom og lær' at danse, eller få en masse inspiration, hvis du danser i forvejen.

Vi har undervisning for alle niveauer - både helt begyndere, let øvede, øvede og meget øvede. Alle kan deltage, både singler og par.
 
Kom med og få en oplevelse for livet, mød nye mennesker, og lær en hel masse dans. Salsa er kommet for at blive, og til alle begynderne:  når du først har prøvet det, bliver du helt bidt af det :)
 

Uge 30: søndag 22. - lørdag 28. juli 2018 

Der kommer til at være 5 forskellige niveauer:
1: Helt begynder
2: Begynder-Let øvet
3: Let øvet  
4: Øvet 
5: Meget øvet
 
Hvis du er i tvivl om dit niveau, så kan du se vores vejledning under dansebeskrivelser.
 
Der er 4 1/2 times daglig undervisning med pauser, fordelt over to omgange på dagen. (Undervisningen foregår i 5 forskellige sale)
 

Ophold

Vi har i 7 år været på Rødkilde Teaterhøjskole, som nu er blevet renoveret, og de skal selv til at lave sommerkurser. Derfor var vi i sommers på Langebæk Kursus og Retreat Center, som en overgangsperiode. Men nu har vi fundet en ny fantastisk højskole, kun en times kørsel fra København. Fantastisk belligenhed, og med de skønneste faciliteter :) ! 
 
Faciliteter på Bosei
 
Højskolens hovedbygning har oprindeligt været et sanatorium, og siden er der blevet udvidet med japansk inspirerede bygninger. Der er en svømmehal, træningscenter, forskellige aktivitets- og idrætssale, samt fantastiske naturlige omgivelser. Der er også et japansk bibliotek, kreativt værksted, musiklokale og meget mere. Rundt om højskolen er der skov, fodboldbane, tennisbaner mm.
 
Der er ikke langt til vandet, så det er også muligt at tage en strandtur. 
 
Pladser
 
I år kommer der til at være ca. 115 pladser i alt. Der er 40 dobbeltværelser, og 20 enkeltværelser. Der er plads til 15 teltpladser (dog ikke store familietelte, ej heller campingvogn). Til næste år kommer der til at være ca. 165 pladser. 
 
Hvert år er der ca. 30% par og 70% singler fra hele landet, samt resten af Skandinavien og enkelte fra resten af Europa, som deltager på vores fantastiske salsa camp.
 
Vi bestræber os altid på at få antal kvinder og mænd til at gå op, så der er en ligelig fordeling. Hvis vi kan se, at der er et lille overtal af kvinder, sætter vi tilmelding for kvinder i bero, indtil at vi kan se, at det udligner sig. Derefter åbner vi op for tilmelding af kvinder igen.
 
Deltag som dagskursis, uden ophold
 
Det er også muligt kun at deltage på kurset og være dagskursist og deltage i alle aktiviteter, uden at bo på Idrætshøjskolen.
 
 
Læs mere om Idrætshøjskolen Bosei på www.bosei.dk  
 

Undervisningen

 
Undervisningen er meget intensiv. Du vil på kurset ud over Salsa, også komme til at danse lidt: Reggaetón, Bachata, Son, Afro-cubansk dans og Rumba. Disse danse bliver kun danset om eftermiddagen, om formiddagen bliver der udelukkende undervist i Salsa.
 
Man behøver ikke at have en dansepartner for at deltage, men det er altid godt, hvis du selv prøver at finde en ven/veninde, som vil deltage, da vi altid bestræber os på at få antal mænd og kvinder til at være ligeligt fordelt. Hvis du i forvejen danser, så spørg da lige en på dit dansehold eller netværk, om ikke Salsa Summer Campen er noget for dem. Man skifter partner hele tiden på hvert hold, så alle får løbende danset med en masse forskellige (også dem, som kommer i par).
Til Jer, som aldrig har prøvet at danse Salsa før, kan vi oplyse, at alle som har været på campen de forrige år, har kunnet danse efter forløbet er slut. :)
Til alle Jer, som allerede kan danse, har vi altid en masse nyt at byde på. Undervisningen er meget inspirerende, sjov og pædagogisk.
 
Underviserne på campen 
 
Info kommer snart.
 

Priser og tilmelding finder du her

 
Da vi dengang vi var på Rødkilde Højskole, havde vi niveauerne delt op i to forskellige uger. Her på videoerne kan du danne dig et indtryk. På denne camp har vi én stor camp med alle niveauer sammen. (Undervisningen foregår i 5 forskellige sale)
 
 

Program

 
Ankomst søndag
 
Ankomst søndag mellem kl. 17.00-19.00. Når du ankommer skal du henvende dig i spisesalen, hvor du får anvist dit værelse.
Der er aftensmad kl. 19:00-20:00
 
20:30 - 21:00 Informationsmøde i salen
 
21:00 - 23:00 Salsadans (her bliver alle vejledet til hvilke niveau de skal danse på i ugens løb)
 
Mandag eftermiddag er der mulighed for at købe dansesko dernede.
 
Undervisning fra mandag til fredag
 
08:00 - 09:00 Morgenmad
 
09:15 - 09:30 Morgenmøde (i salen)
 
09:30 - 12:30 Undervisning
 
13:00 - 14:00 Frokost
 
14:00 - 17:00 Fritid og afslapning
 
17:00 - 18:30 Undervisning
 
19:30 - 20:30 Aftensmad
 
21:00 - 24:00 Aftenens Salsa diskotek
 
Der er en stor pause midt på dagen (mandag-fredag), så man har tid til at slappe af, nyde svømmehallen, tage på stranden, nyde en bytur eller få en dejlig massage af vores fantastiske massør, der er med på hele kurset.
Om aftenen er der mere dans, hvor vi laver en af de store sale om til et salsadiskotek, så alle kan træne det, som de har lært i løbet af dagen og hygge sig med hinanden. Vi har en dejlig billig bar og tager imod kontanter og MobilePay.
 
Fredag d. 27. juli er der afslutningsfest
 
Vi afslutter sidste dag med et stort festarrangement. Program for denne kommer snart. 

Dette er et åbent arrangement, hvor jeres venner, familie og lokale beboere også kan deltage. 

Hvis du ikke er tilmeldt Salsa Campen og gerne vil deltage til afslutningsfesten og middagen, så reservér i god tid.  
 
Lørdag er afrejsedagen
 
09:00 - 11:00 Morgenmad/ brunch
 
11:00 - 12:00 Tjek ud fra værelserne
 
Vigtig info: Lige som alle de foregående år, vil vi bede alle at medbringe håndklæder, lagner og sengetøj (dog ikke dyner og hovedpuder)
Husk træningstøj, bløde sko, hvor man ikke står for fast, eller dansesko. Den første dag er det muligt at købe dansesko dernede.
Der er ikke private bade på værelserne, men fællesbade på gangene, som er kønsinddelte.
 
Adressen:
 
Idrætshøjskolen Bosei
Evensølundvej 5
4720 Præstø
 

Priser og tilmelding finder du her

 
OBS: Hvis tilmelding sker i sidste øjeblik, så send os lige en SMS på +45 20 98 74 77.